gyülekezési törvény változás

Nem lehet például politikusok háza előtt tüntetni.

A törvénymódosítással a Fidesz célja, hogy még jobban elszeparálják magukat az emberek véleményétől, és minél kevesebb lehetőséget biztosítsanak a szabad véleménynyilvánításra.
https://index.hu/belfold/2018/10/01/egy_utolsot_tuntettek_orban_viktor_haza_elott_hatalyban_az_uj_gyulekezesi_torveny/

MVM milliárdjai – Rejtő Jenő feltámadt

Próbálok csak vicces dolgokat megosztani. Rejtő Jenő sem tudott volna jobbat kitalálni.

Röviden a történet: az MVM Zrt. 4,89 milliárd forintot juttatott az MVM International AG nevű zürichi leányvállalatának, hogy az szerezzen be neki egy informatikai rendszert, hivatalos nevén, a Központi Termelés Megjelenítő (KTM) és felügyeleti rendszert. Csak aztán az egy munkavállalós, apró svájci MVM-cég a legnagyobb titokban továbbadta a megbízást Szlovákiába.

Azt természetesen lehetett sejteni, hogy a bonyolult manőver célja esetleg az, hogy a hazai közbeszerzési szabályok alól kibújva egy baráti szállító kerüljön helyzetbe, esetleg az, hogy a közvélemény még közérdekű adatigényléssel se kaphasson információt a „svájci” beszerzésről, de az mindenképpen meglepő, hogy „panamai” ügybe sodródott az MVM.

https://index.hu/gazdasag/2018/10/01/panama_igen_panama_-_az_mvm-botrany_penzaramlasa/

Tartalomgenerátor

A levelesládákba dobott helyi újságok pl: “Lokál” rögtön a szelektív hulladékgyűjtőbe kerülnek, ugyanakkor szívesen megnéznénk egy hír pártközponti magyarázatát.

Ebben segít a tartalomgenerátor.

Nem kell többé a kormánylapokat bújni, itt a propagandagenerátor!
https://444.hu/2018/09/24/nem-kell-tobbe-a-kormanylapokat-bujni-itt-a-fideszes-propagandagenerator

Túl sokat pattognak a barátok, rokonok? Ne aggódj! Nincs más dolgod, mint beírni a lejáratni kívánt személy nevét, és a rendszer máris legenerálja a saját, Habony-díjas lejáratócikked. Jó szórakozást!

Az Index-444-HVG tengely által felemelt celeb, a „magyar Conchita Wurst”, Fekete-Győr (Fegyőr) András képtelen belenyugodni a választási vereségbe, a héten Brüsszelbe megy, hogy megvédje a terroristákat. Sürget az idő, mert ősszel jön a mindent eldöntő választás. Ezért támogatják minden erejükkel az ellenőrizetlen bevándorlást.

A migrációpárti, magyarellenes feminácik lebuktak: nem tűrik az ellenvéleményt, mindent el fognak követni, hogy elvegyék tőlünk a biztonságunkat, a munkahelyünket és a nemzeti identitásunkat. Miközben Soros emberei csalással fogadták el a magyar embereket gyalázó Szargentini-jelentést, Nyugat-Európában a dzsihádista népvándorlók nőket és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg.

Sargentini és a toprongyos elvtársai jobban tudják, mi kell a magyar népnek, mint maguk a magyar emberek, ezért támadják minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációját. Legutóbb épp Petőfi Sándor próbálta bebizonyítani a felsőbbrendűségét, amikor cikkünk alatt egy kínos kommentben járatta le magát: a fake news-gyárakról tudósító, a Kun Béla szellemi örököseinek nyomásának nem engedő, folyamatos ellenszélben dolgozó kormánypárti sajtót próbálta támadni, de maximum csak saját tudatlanságáról állított ki lesújtó bizonyítványt.

A bevándorláspárti nehéztüzérség a tehetségtelen, az előző munkahelyén is megbukott Kálmán Olgára hivatkozva azt harsogja, hogy diktatúra van, ország-világ előtt hülyét csinálva magából. Jobb, ha nekik és a hozzájuk hasonló, Petőfi Sándor-féléknek megüzenjük: a magyar ember igenis retteg Párizsban, Berlinben és Rómában!

De nem hallgatjuk el az igazságot. Ideje visszatérni a józan észhez.